VAŽNA OBAVIJEST

VAŽNA OBAVIJEST

Kao rezultat dugogodišnjeg rada prvo jednog čovjeka a onda i skupine entuzijasta nastale su stranice http://drzivkov.blogspot.com/ s ciljem pružanja pomoći oboljelima od malignih bolesti, obiteljima oboljelih, te svima ostalima kako bi dobili točne informacije koju su nadamo se bile korisne i pouzdane, kroz koje smo nastojali biti vodič onima koji nemaju koga pitati za savjet i podršku.

S obzirom na Vašu veliku zainteresiranost i posjećenost ovih stranica 12.03.2012. osnovali smo Udrugu za medicinsko informiranje , čuvanje i unaprijeđenje zdravlja Dr. Živkov stoga obavještavamo sve naše članove, korisnike i čitatelje bloga http://drzivkov.blogspot.com/ da će sve informacije vezane za Udrugu moći ubuduće pratiti na našim stranicama http://drzivkov.com. i naravno na našem i Vašem blogu.

Hvala vam što ste nas pratili sve ove godine, te se radujemo daljnjoj suradnji s Vama na našim novim stranicama.

Dobrodošli na stranice naše Udruge!!

Stranice http://drzivkov.blogspot.com/ neće biti ugašene, ali ćemo ih uređivati sukladno vremenu i mogućnostima.

/NA ZAHTJEV MNOGIH KORISNIKA NAŠIH WEB STRANICA http://drzivkov.blogspot.com/ ODLUČILI SMO IH PONOVO STAVITI U PUNI POGON./


NARAVNO POSJETITE I NAŠE NOVE STRANICE GDJE VAS OČEKUJE JOŠ DOSTA TEKSTOVA I INFORMACIJA

http://drzivkov.com
E.mail: dr.zivkov@gmail.com


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEMANTI I ISPRAVKE NETOČNIH NAVODA O RADU UDRUGE DR.ŽIVKOV OBJAVLJENE NA PORTALIMA EPH.

Vezano za članke objavljen u novinama i portalima EPH u zadnje vrijeme, moramo izraziti nezadovoljstvo insinuacijama navedenim u naslovu i tekstovima koji opisuju rad udruge Dr.Živkov. Naime navedeni tekstovi objavljeni su bez ikakve prethodne autorizacije s navođenjem netočnih, a u nekim dijelovima i 'zločestih' informacija iz za sada nama nepoznatih razloga. Udruga će sukladno zakonskim odredbama poduzeti određene radnje, jer hajka koju provodi navedeni EPH nemaju ni smisla, a ni svrhe ako dobro čitaju i prate naše stranice. Što oni očito ne rade nego donose popularističke naslove i tekstove iz samo njima znanih razloga.
Dragi i vjerni posjetitelji dobro pročitate naše stranice i usporedite tekstove koji se zadnjih dana plasiraju u javnost sami ćete uvidjeti koliko zločestih i netočnih informacija prenosi navedena grupacija novina i portala u vlasništvu EPH. Osobno smatramo da su naši posjetitelji dovoljno pametni i inteligentni da će uvidjeti razlike tako da ih nećemo detaljno obrazlagati ni analizirati. Jer za to nema nikakvog smisla a ni svrhe.


I za kraj što god pokušavali protiv nas i našeg rada citaramo dvije mudre izreke.
1. "MOŽETE SPRIJEĆITI DA SE ČUJU NAŠE RIJEĆI, NAŠ GLAS I NAŠE TEKSTOVE ALI NIKADA NEMOŽETE SPRIJEĆITI ISTINU"
2. "NIJE VAŽNO ŠTO SE PIŠE I KAŽE, NEGO JE VAŽNO TKO TO PIŠE I KAŽE"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBAVIJEST POSJETIOCIMA NAŠEG WEB BLOGA I WEB SAJTA

U svezi navedenih negativnih insinuacija na rad naše udruge „Dr.Živkov“ ja Dražen Živković kao predsjednik udruge „Dr.Živkov“ opetovano ističem sljedeće:

1. Udruga „Dr.Živkov“ne proizvodi,ne distribuira niti na bilo koji način čini dostupnim javnosti proizvode od konoplje koji bi bili u suprotnosti sa pozitivnim Zakonskim propisima Republike Hrvatske,

2. Udruga „Dr.Živkov“ upućuje posjetitelje naših stranica na one koji u potpunosti pružaju informacije o bolestima i proizvodima od konoplje koji mogu blagotvorno pospješiti tijek oporavka od određenih bolesti kao što je npr. CA,

3. Udruga „Dr.Živkov“ opetovano ističe kako proizvodi na koje ona upućuje nisu lijek niti imaju svojstvo lijeka već samo mogu biti nadomjestak u prehrani te da prije bilo koje konzumacije preparata je nužno posavjetovati se sa svojim liječnikom.

Iako smo to već do sada puno puta napisali osjetili smo potrebu da Vam još jednom skrenemo pozornost na sve gore navedeno.

Za Udrugu „Dr.Živkov“
Dražen Živković, predsjednik

subota, 26. studenoga 2011.

LIJEČENJE RAKA VITAMINOM B17

Svi koji žele primijeniti ovu terapiju moraju znati kako Laetril nije nikakav čudotvoran lijek!
Takav lijek za rak ne postoji, no ne zato što je rak neizlječiv, već zato što je pojava kancerogenih oboljenja, po teoriji Dr. Krebsa, posljedica ukupnog poremećaja metabolizma, a tumor samo jedna vidljiva manifestacija tog poremećaja koja se javlja na jednom organu, a zatim se širi na čitav organizam.
Laetril (Vitamin B17) je samo JEDAN hranjivi sastojak čijim se unošenjem rak NE POVLAČI automatski!
SAMO UZIMANJEM VITAMINA B17 NIŠTA SE NE MOŽE POSTIĆI, UKOLIKO SE ISTOVREMENO I DRUGI NEOPHODNI ELEMENTI U ORGANIZMU NE DOVEDU U METABOLIČKI BALANS.

Biokemijski procesi u organizmu su ovisni jedan o drugom!

Ova činjenica je kod liječenja raka najvažnija jer svaki biokemijski proces u organizmu ovisi o drugom procesu. Kako bi bilo koji vitamin djelovao mora biti dovoljno lučenje enzima koji te vitamine razgrađuju i sprovode u sva tkiva. Kako bi se enzimi lučili u dovoljnoj mjeri moraju biti stimulirani nekim drugim hranjivim sastojcima, koji se također moraju unijeti u organizam.


Cijeli ovaj sistem je kompleksan, kompatibilan i prirodno definiran.
Svako narušavanje ovog sistema (npr. genetskim modificiranjem biljaka) uzrokuje lančanu reakciju. U ranijim člancima je navedeno kako su u Australiji genetski modificirali djetelinu koju su pasle ovce i iz nje eliminirali upravo nitriloside tj. Vitamin B17.
RAZGRADNJA LAETRILA U ORGANIZMU

Bez obzira kolike doze Laetrila se uzimaju, on se ne može korisno razgrađivati ako u organizmu nedostaju enzimi ili određeni minerali koji mogu rastvoriti opnu maligne stanice.


Posebno je važan cink, jer obavlja transport nitrilosida kroz tkiva. Kod davanja injekcija Laetrila za prodiranje kroz tkivo neophodan je i dimetil-sulfooksid (DMSO). Tijekom terapije se daju i velike količine vitamina C, kao i vitamini A i E u obliku emulzije, a posebno vitamin B15. Daju se su još i određeni minerali i antioksidanti.

U svojoj klinici, doktori Krebs, Niper i Benzel preporučuju kako idealna enzimska kombinacija za djelovanje Laetrila sadrži: Pancreatin (1250mg); Papain (150mg); Bromelain (150mg); Trypsin (125mg); Lipase (50mg); Amylase (50mg); a-chymotrypsin (45mg); Rutin (100mg); sirovi koncentrat telećeg timusa (55mg); Zinc gluconate (10mg); Super oxide dismutase (50mcg); Catalase (200 jedinica); L-Glutathione (10mg)


OVISNO DJELOVANJE I IDEALNA KOMBINACIJA

Ovi sastojci su navedeni kako bi se vidjelo koliko su djelovanja i samih enzima međusobno zavisna, a njihova idealna kombinacija s drugim vitaminima važna kako bi se malignu stanicu što učinkovitije napalo. Stoga je važno da se terapija Laetrilom (iako je on sam potpuno netoksičan i u slobodnoj je prodaji - osim u SAD i Australiji!) obavlja pod stručnim nadzorom liječnika koji ima iskustva u primjeni takve terapije.

KORISTI SE I HRSKAVICA MORSKOG PSA?!


U tretmanu raka Laetrilom u bolnici Oaza nade u Meksiku (www.oasisofhope.com) , koristi se i hrskavica morskog psa. Zašto? Zato jer se vjeruje da su morski psi najzdravija bića na planeti – imuni su na gotovo sve bolesti poznate čovjeku. Vjeruje se da je skelet morskog psa najodgovorniji za ovakav imunitet.

Prema Dr. Contrerasu hrskavica morskog psa blokira rast krvnih sudova smanjujući vitalnost kancerogenog tumora. Hrskavica stimulira proizvodnju antitijela i podupire čKAKO DJELUJE LAETRIL?

KAKO DJELUJE LAETRIL?
Svi članci objavljeni u sklopu ove priče ulomci su iz knjiga Edwarda Griffina – Svijet bez raka i Politika u liječenju raka.

Referentni materijal iz njegovih djela ima za cilj ukazati na još uvijek otvorenu priču o vitaminu B17 te njegovoj primjeni za prevenciju i liječenje raka, koja se zahvaljujući Internetu, smanjenoj mogućnosti kontrole i neutemeljenih zabrana ponovno aktualizirala i dobiva zasluženu pažnju.

Objavom činjenica, razmišljanja i iskustava AMOIC Vas želi upoznati s djelima ljudi kojima je etika bila ispred interesa i koji su željeli dokazati da svijet bez raka ne mora biti utopija.

DJELOVANJE LAETRILA

Krebs je otkrio da se u molekuli B17 nalaze čak dva toksična elementa. Jedan je cijanid, a drugi benzaldehid. Osim njih, nalaze se i dvije jedinice glikoze. Sve ovo je u molekuli "zaključano", a kako bi se cijanid i benzaldehid (koji su zajedno još jači otrov) aktivirali, molekula se mora "otključati".


U organizmu se kao nadležni enzimi za "otključavanje" ove molekule nalaze rodenaze, koje imaju zadatak neutralizirati cijanid i benzaldehid iz molekule i pretvoriti ih u bezopasne produkte i beta-glikozidaze, koje ih puštaju da djeluju otrovno, formirajući otrovni hidrocijanid (HCN).

U Laetrilu (Vitaminu B17) samom ne postoji hidrocijanid, kao što su iz FDA u početku tvrdili, već se on mora NAPRAVITI u organizmu. Za pravljenje otrova je zadužena spomenuta beta-glikozidaza!

RODENAZE I BETA-GLIKOZIDAZE
Rodenaze i beta-glikozidaze nalaze se u čitavom organizmu, ali najveća koncentracija beta-glikozidaza je, vjerovali ili ne, u malignom tumoru. I to do sto puta veća, nego u zdravim stanicama. Tako se praktično otrovni hidrocijanid formira samo na mjestu gdje je karcinom, a to ima za posljedicu razaranje ovih stanica. Najzanimljivije je što se maligne stanice od ovoga ne mogu braniti jer se drugi enzim - rodenaza, u njima uopće ne nalazi.
Ovaj netoksični element koristan je i kod liječenja raznih upalnih procesa, reumatizma i oseteoartritisa. Korištenje hrskavice morskog psa je u kontraindikaciji s trudnoćom i dojenjem što svakako treba napomenuti.

KLASIČNI LIJEKOVI SU OTROVNI? Mnogi uzimaju vitamin B17 u prirodnom stanju - preventivno ili kao dodatak terapiji. Najčešće se uzimaju gorki bademi iz koštice marelice. Vjerujući da će se brže izliječiti ako pojedu što više koštica, neki ljudi dožive i trovanje cijanidom koji se u gorkom bademu nalazi. Badem koji nije gorak nema cijanida, što znači da nema ni Vitamina B17 u sebi.

Laetril je ipak manje toksičan od šećera i čak 21 put manje toksičan od aspirina. S druge strane, svi klasični lijekovi, koji se koriste u terapiji raka, izuzetno su otrovni.

KAKO CIJANID IZ VITAMINA B17 (LAETRILA) FUNKCIONIRA?
Način funkcioniranja je sljedeći: rak voli šećer, a cijanid u koštici marelice je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se stanice raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom.

Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vrijeme liječenja Laetrilom treba eliminirati u potpunosti.

To isto tako znači da se ne smije jesti ni krumpir koji se bogat ugljikohidratima, a oni se pretvaraju u šećer. U protivnom će se stanice raka slatko hraniti, ali se neće trovati. Naprotiv, još bolje ce napredovati.

EFEKT „OTKLJUČAVANJA“ MOLEKULA
Za ovaj efekt "otključavanja" molekule nitrilosida, koja sadrži cijanid i koji se nalazi u travama koje pasu i ovce, davno su otkrili biokemičari i agronomi u Australiji, nakon slučaja trovanja ovaca djetelinom dok su bile na ispaši. Tako su zbog sigurnosti životinja koje su pasle bijelu djetelinu, bogatu nitrilosidima, sjeme biljke modificirali i odstranili nitriloside.

U nitrilosidima se nalazio Vitamin B17!

To je napravljeno jer su vjerovali kako su se ovce otrovale baš hidrocijanidom jedući djetelinu. Nitko, međutim, nije posumnjao da je možda došlo do trovanja nekom drugom biljkom, koje su neke ovce zahvatile tijekom ispaše. Činjenica je i da se nisu sve ovce koje su jele spomenutu djetelinu otrovale. Ipak, sve australijske ovce od tada su ostale bez značajnog izvora Vitamina B17.

STRAH OD LAETRILA
Doktor Ernst T. Krebs uporno je objašnjavao u svojim brojnim radovima iz 1970. godine da je Laetril (B17) potpuno netoksičan. Njegova smrtonosna doza iznosila je 25.000 miligrama na kilogram tjelesne težine, kada ga je primjenjivao na miševima i štakorima. To je toliko netoksično da je u nekim studijama voda koja se u medicini koristi za razblaživanja imala više toksina nego vitamin B17, uvjeravao je Krebs.

Konačno, pred brojnim novinarima i liječnicima, Krebs je samome sebi ubrizgao ogromnu dozu lijeka i nije se otrovao. Ipak, strah od Laetrila je bio Australiji raširen.

UKIDANJE SLOBODNE PRODAJE LAETRILA
Kada se knjiga Svijet bez raka, Edwarda Griffina, objavljena 1974. g. tamo pojavila, Lateril je bio u slobodnoj prodaji, no ubrzo nakon toga više nije. Umjesto toga, Australijska Agencija za lijekove (TGA - Therapeutic Goods Administration), danas razmatra svaki individualni slučaj osobe koja se želi podvrgnuti liječenju Laetrilom te odlučuje da li će joj dozvoliti nabavu lijeka. Kada osoba i dobije dozvolu, ima težak zadatak pronaći liječnika koji je joj Laeteril ubrizgati (po protokolima koji uz ovaj lijek idu).

Također je posebnim propisima otežana nabavka koštica od marelice kako bi se onemogućilo sintetiziranje kristala B17 u kućnoj radinosti.

U Americi je Laetril raznim administrativnim procedurama eliminiran kao lijek i zabranjen za upotrebu. No, tisuće Amerikanaca, ali i ljudi iz cijelog svijeta koji boluju od karcinoma odlaze u privatnu bolnicu Oaza nade u Meksiku koja je, između ostalog, specijalizirana i za tretmane raka Laetrilom. Vlasnik bolnice Oaza nade je Dr. Contreras, jedan od najvećih pobornika teorije doktora Krebsa.

Više o bolnici Oaza nade, području djelovanja i tretmanima raka možete pronaći na www.oasisofhope.com