VAŽNA OBAVIJEST

VAŽNA OBAVIJEST

Kao rezultat dugogodišnjeg rada prvo jednog čovjeka a onda i skupine entuzijasta nastale su stranice http://drzivkov.blogspot.com/ s ciljem pružanja pomoći oboljelima od malignih bolesti, obiteljima oboljelih, te svima ostalima kako bi dobili točne informacije koju su nadamo se bile korisne i pouzdane, kroz koje smo nastojali biti vodič onima koji nemaju koga pitati za savjet i podršku.

S obzirom na Vašu veliku zainteresiranost i posjećenost ovih stranica 12.03.2012. osnovali smo Udrugu za medicinsko informiranje , čuvanje i unaprijeđenje zdravlja Dr. Živkov stoga obavještavamo sve naše članove, korisnike i čitatelje bloga http://drzivkov.blogspot.com/ da će sve informacije vezane za Udrugu moći ubuduće pratiti na našim stranicama http://drzivkov.com. i naravno na našem i Vašem blogu.

Hvala vam što ste nas pratili sve ove godine, te se radujemo daljnjoj suradnji s Vama na našim novim stranicama.

Dobrodošli na stranice naše Udruge!!

Stranice http://drzivkov.blogspot.com/ neće biti ugašene, ali ćemo ih uređivati sukladno vremenu i mogućnostima.

/NA ZAHTJEV MNOGIH KORISNIKA NAŠIH WEB STRANICA http://drzivkov.blogspot.com/ ODLUČILI SMO IH PONOVO STAVITI U PUNI POGON./


NARAVNO POSJETITE I NAŠE NOVE STRANICE GDJE VAS OČEKUJE JOŠ DOSTA TEKSTOVA I INFORMACIJA

http://drzivkov.com
E.mail: dr.zivkov@gmail.com


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEMANTI I ISPRAVKE NETOČNIH NAVODA O RADU UDRUGE DR.ŽIVKOV OBJAVLJENE NA PORTALIMA EPH.

Vezano za članke objavljen u novinama i portalima EPH u zadnje vrijeme, moramo izraziti nezadovoljstvo insinuacijama navedenim u naslovu i tekstovima koji opisuju rad udruge Dr.Živkov. Naime navedeni tekstovi objavljeni su bez ikakve prethodne autorizacije s navođenjem netočnih, a u nekim dijelovima i 'zločestih' informacija iz za sada nama nepoznatih razloga. Udruga će sukladno zakonskim odredbama poduzeti određene radnje, jer hajka koju provodi navedeni EPH nemaju ni smisla, a ni svrhe ako dobro čitaju i prate naše stranice. Što oni očito ne rade nego donose popularističke naslove i tekstove iz samo njima znanih razloga.
Dragi i vjerni posjetitelji dobro pročitate naše stranice i usporedite tekstove koji se zadnjih dana plasiraju u javnost sami ćete uvidjeti koliko zločestih i netočnih informacija prenosi navedena grupacija novina i portala u vlasništvu EPH. Osobno smatramo da su naši posjetitelji dovoljno pametni i inteligentni da će uvidjeti razlike tako da ih nećemo detaljno obrazlagati ni analizirati. Jer za to nema nikakvog smisla a ni svrhe.


I za kraj što god pokušavali protiv nas i našeg rada citaramo dvije mudre izreke.
1. "MOŽETE SPRIJEĆITI DA SE ČUJU NAŠE RIJEĆI, NAŠ GLAS I NAŠE TEKSTOVE ALI NIKADA NEMOŽETE SPRIJEĆITI ISTINU"
2. "NIJE VAŽNO ŠTO SE PIŠE I KAŽE, NEGO JE VAŽNO TKO TO PIŠE I KAŽE"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBAVIJEST POSJETIOCIMA NAŠEG WEB BLOGA I WEB SAJTA

U svezi navedenih negativnih insinuacija na rad naše udruge „Dr.Živkov“ ja Dražen Živković kao predsjednik udruge „Dr.Živkov“ opetovano ističem sljedeće:

1. Udruga „Dr.Živkov“ne proizvodi,ne distribuira niti na bilo koji način čini dostupnim javnosti proizvode od konoplje koji bi bili u suprotnosti sa pozitivnim Zakonskim propisima Republike Hrvatske,

2. Udruga „Dr.Živkov“ upućuje posjetitelje naših stranica na one koji u potpunosti pružaju informacije o bolestima i proizvodima od konoplje koji mogu blagotvorno pospješiti tijek oporavka od određenih bolesti kao što je npr. CA,

3. Udruga „Dr.Živkov“ opetovano ističe kako proizvodi na koje ona upućuje nisu lijek niti imaju svojstvo lijeka već samo mogu biti nadomjestak u prehrani te da prije bilo koje konzumacije preparata je nužno posavjetovati se sa svojim liječnikom.

Iako smo to već do sada puno puta napisali osjetili smo potrebu da Vam još jednom skrenemo pozornost na sve gore navedeno.

Za Udrugu „Dr.Živkov“
Dražen Živković, predsjednik

utorak, 19. lipnja 2012.

OTKRIVEN UZROK RAKA!? - Gljivična hipoteza i terapija

Stranica dr. Simoncinija za dodatne i detaljnije upute i informacije je: http://www.curenaturalicancro.com/

Dakle, kao i kod ulja od konoplje - soda bikarbonat - po prikazanim svjedočanstvima - ne djeluje toliko na rak koliko na druge faktore. Ulje od konoplje pojačava nas imuni sustav, a soda bikarbonat napada gljivicu i - jednom kada se ukloni uzrok zbog kojeg nas obrambeni sustav podivlja - tijelo se samo od sebe dovede ponovno u red. Ako razmislite malo o tome - sto bi obrambeni sustav(organizam) pokušao učiniti da ima uljeza kojeg ne može uništiti? Pa pokušao bi ga nekako zadržati - ograditi. Po teoriji dr. Simoncinija - upravo ta zadnja opcija podizanja ograda i zidova je ono sto čini tumor. I iako se sustavu čini da je lokalno sredio problem - globalno uništava funkcioniranje organa i čitavog sustava. Sjetite se s kraja prvog nastavka kada Simoncini govori o tome kako se gljivice brzo prilagođavaju kemoterapiji, anti-fungalnim lijekovima - skoro svemu. I sad zamislite tog napasnika kojem zdrave stanice nisu prepreka. Što ce sustav poput našeg probati napraviti? Pa probat ce ponuditi izobličene varijacije na temu kojom ograditi opasnost - ponudit ce stanice raka. Zašto kod stanica raka nedostaje apoptoza (programirana smrt stanica)? Zato jer ih je organizam/obrambeni sustav postavio tu s razlogom - kao cigle u zidu! Nažalost, kako se gljivica lako adaptira na anti-fungalne lijekove - vjerojatno joj ide još lakše s adaptacijom stanicama raka. Vidjeli ste i sami izložene kancerozne organe preplavljene bijelim nakupinama gljivica (ista stvar se javlja i kod oboljelih životinja). Naravno, službena medicina je zastranila utoliko sto ne smatra stanice previše inteligentnima i gleda sve redukcionistički - odnosno ne gleda cjelinu mehanizma nego pojedine dijelove. Može li to biti razlog zašto su brojne terapije in vitro na kanceroznim stanicama djelovale, a kao terapija nisu? Jer izolirane i izvađene iz okoliša gdje je bila prisutna opasnost - stanice se opet vraćaju svojem normalnom postojanju. A u sustavu su bile - možda je usporedba neukusna - kao vojnici koji voljno ginu za obranu domovine - nesvjesni da razaranje rađa samo novo razaranje i nasilje. Ako smo mi stanice, a teoretski ''bog'' ljudsko biće - trenutačno se, općenito gledano, ne ponašamo ništa drugačije, ni svjesnije (pročitajte ''Biologija vjerovanja'' od dr. Brucea Liptona!)

Zvuči li vam imalo logično? Ako smatrate da teorija Tullia Simoncinija ima smisla, molim vas - proširite sto dalje i sto brze ove informacije. A onda drugima ostavite da dođu do vlastitih zaključaka. Svatko mora biti odgovoran za odluke vezane za vlastito zdravlje. Vidite kako je svoju odluku donio npr. Dragan Misic iz Australije. ;) Ovaj je prilog složila ekipa s talijanske internet stranice luogocomune koji imaju i verziju stranice na engleskom jeziku: http://www.luogocomune.net/ A imaju kanal i na youtube-u: http://www.youtube.com/user/luogocomune?blend=2&ob=1&rclk=cti

Osobno mi je bilo posebno teško gledati intervju Annalise Grillo - jer je žena mogla izbjeći paralizu jedne strane tijela, ozdraviti i ostati potpuno zdrava bez rezanja po njezinoj glavi. No ne bi trebali donositi odluke po emocionalnim zanosima, nego uvijek trezveno i logično razmotriti svaku ponuđenu hipotezu. Nema boljeg završetka ovog osvrta od podcrtavanja poruke dr. Lombardija o istini. Možda se tek može dodati - informaciju ste dobili, pa sad vidite sto čete s njom.

Download cijelog filma s podnaslovom:
GLJIVIČNA HIPOTEZA I TERAPIJA